Aktivering af Star Codes

Du skal kun gøre disse få ting for at aktivere en Star Code.

• Desktopsoftware: Log på din konto, og vælg VærktøjerStar Code.
  • Mobilapps:
    • Android-app: Når du er logget på din konto, skal du åbne menuen i vores app og vælge Indstillinger og værktøjerKontoIndtast Star Code
    • PokerStars Next Gen: Åbn vores hjemmeside på din mobilenhed, log på, og gå til IndstillingerStar Code.
    • iOS-app: Kontakt kundeservice for at få et særligt aktiveringslink

Hvis du er i vores hjælpcenter på hjemmesiden:

Star Code

Når du har indtastet din Star Code, bør du få en pop op-meddelelse med en bekræftelse i løbet af nogle få minutter. Hvis det tager længere tid, skal du være tålmodig og ikke indtaste koden igen. Når vores system har ekstra travlt, kan behandlingen tage lidt længere tid.

Støder du på problemer, kan du kontakte os via kontaktformularen, der findes i alle vores programmer og på hjemmesiden.