Slet/opdater dine kortoplysninger

Hvis du vil tilknytte et nyt kort eller opdatere dine nuværende oplysninger (f.eks. udløbsdato og foretrukken valuta), skal du gå til vores bank og lave en indbetaling.

Tryk på knappen herunder for at blive ført videre til banken:

Webbank

Mit gamle kort er valgt som Hurtig Indbetaling-metode

Hvis dit gamle kort er din Hurtig Indbetaling-metode, skal du vælge Flere betalingsmetoder. Der kan du indtaste dine nye kortoplysninger.

Før du sender indbetalingsanmodningen, får du vist tre indstillinger:

• Gør dette til min Hurtig Indbetaling-konto: Sæt kryds i dette felt for at gøre det nye kort til din Hurtig Indbetaling-metode.
  • Gem betalingsoplysninger: Sæt kryds i dette felt for at føje dit nye kort til Tidligere brugte metoder.

Hurtig Indbetaling

Hvordan ser jeg mine tidligere brugte metoder?

Hvis det ikke er din første indbetaling, skal du klikke på "Indbetaling", hvorefter du får vist dine "Tidligere brugte metoder". Vælg en metode for at se følgende indstillinger:

• Indbetal: Klik her for at bruge metoden til at indbetale.
  • Fjern: Klik her for at slette metoden på listen over "Tidligere brugte metoder" (du kan stadig bruge metoden fremover).
  • Andre betalingsmetoder: Klik her for at se alle andre indbetalingsmetoder, som du kan bruge.
  • Hurtig Indbetaling-indstillinger: Klik her for at se og redigere metoden og beløbet for Hurtig Indbetaling.

Tidligere brugte metoder