Kontakt os

Vi er altid klar til at hjælpe dig, når du har brug for det, og du kan kontakte os på flere måder.

Du kan altid kontakte os via vores hjælpe-bot (kaldet Stella), desktopsoftware eller mobilapp.

Hvis du ikke har adgang til Stella eller din konto, kan du bruge knappen "Kontakt os" i sektionen "Hjælp" på vores hjemmeside til at åbne vores kontaktformular i stedet.

Kontakt os via hjælpe-bot

Gå til "Hjælp" på vores hjemmeside. Hvis Stella er tilgængelig, kan du se en grøn taleboble nederst til højre på din skærm. Vi anbefaler, at du logger på din konto, før du starter chatten, da det giver en bedre oplevelse.

Hvis du vil stille Stella et spørgsmål, skal du trykke på den grønne boble eller knappen nedenfor:

Log på

Hvis du stadig vil kontakte kundeservice, skal du skrive "I want to contact support". Så hjælper hun dig med at kontakte os.

Kontakt os på desktop eller mobil

Hvis du vil kontakte os via desktop eller mobil, skal du følge disse trin:

• Desktop: Hjælp → Kontakt os
  • Mobil: Hjælp → tryk på kontoikonet → Kontakt os

Vi yder ikke telefonisk support for øjeblikket, og du kan derfor ikke ringe til os på et telefonnummer.